Search
Close this search box.

Llíria rep la distinció turística “Mediterranew Musix”

Llíria ha sigut un dels set municipis valencians que han sigut distingits amb la nova marca turística “Mediterranew Musix”, del mateix mode que Bunyol, Cullera, Sagunt, Xàtiva, la Vall d’Uixò i Castelló de la Plana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, i el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, van presentar en Fitur les noves marques turístiques que volen fusionar la música i el turisme com a elements vertebradors de l’economia valenciana. D’aquesta forma, tant “Mediterranew Musix” com “Mediterranew Fest”, en aquest cas per als grans festivals de música valencians, conformaran també a partir d’ara part de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Turisme i Patrimoni de Llíria, Paco García, rebia ahir aquesta distinció de mans del màxim responsable de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer.

En aquest sentit, el president de la Generalitat va felicitar a aquests nous actors de dinamització turística i econòmica que utilitzen la música com a punt irradiador i complement a la projecció dels productes i recursos que tenim en els municipis valencians.

Presentació “Llíria, Ciutat de Meravelles”

D’altra banda, l’edil Paco García al costat del tècnic de Turisme Llíria, Vicent Sesé, i el creador del recurs turístic local “Tour Virtual 360 graus” José Miguel Maicas, presentaren en Fitur el programa de “2018 Llíria, Ciutat de Meravelles”.

Segons el responsable municipal de Turisme, “és un projecte 100% edetà, tant en la seua gènesi i conformació per part de la societat liriana, com en els recursos i productes que s’han elaborat per a la seua difusió”.

García destaca “la simbiosi que s’ha generat en el binomi música-patrimoni, on el turisme de sensacions i emocional es converteix en el vertader protagonista de la Simfonia de Cultures que ofereix Llíria a la resta del món”.

Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni Històric s’ha preparat un calendari d’activitats al llarg de 2018 que s’iniciarà al febrer amb una jornada sobre turisme i economia i que analitzarà les potencialitats, recursos i productes que la ciutat pot projectar cap al futur.

Tour Virtual

Pel que fa a l’eina “Edeta 360 graus”, es tracta d’una versió millora d’aquest tour virtual pel patrimoni de Llíria, amb una major qualitat gràfica i estètica, un major nombre d’imatges, i tot en tres idiomes: castellà, valencià i anglès.

Gràcies a les noves tecnologies, el turista podrà conèixer, prèviament a la seua visita real, els detalls dels principals monuments del municipi. Aquest tour virtual estarà pròximament disponible en les plataformes web i per a mòbil de l’Ajuntament de Llíria.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías