Search
Close this search box.

Pere Vicalet participa a la Setmana de la Creativitat organitzada per Google i The Artian

Pere Vicalet, compositor, artista digital i director titular durant 2017 de la Jove Banda de la Federació de Societats de la Comunitat Valenciana, ha participat com a ponent i performer a la Setmana de la Creativitat organitzada pel gegantesc Google i la innovadora empresa The Artian.

La setmana creativa, desenvolupada al Campus de Google a Madrid, va girar entorn a la fusió de pensaments entre creadors i emprenedors. En ella es van donar cita des d’arquitectes i enginyers fins a artistes plàstics i ballarins.

Durant els últims tres dies va tenir lloc el taller de disseny i creació a l’estil del pensament de Dalí. A la recta final d’aquest taller, Pere Vicalet va realitzar una ponència motivadora exposant les últimes novetats tecnològiques creades a través de la unió de la tecnologia i l’art en el camp de la música.

Finalment, després del repartiment dels premis que van donar els representants del pensament gaudinià i el tità de Google, Pere Vicalet va realitzar el seu performance #Noisound unificant la creació de so amb enginyeria informàtica posat que so, llums i imatge reaccionen a través del moviment corporal, que crea i interactua amb el so a temps real.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías