Search
Close this search box.

L’Orquestra i el Cor de l’Ateneo Musical oferiran un concert a l’església dels Sants Joans de Cullera

CULLERA, 19/04/2023

L’Orquestra i el Cor de l’Ateneo Musical de Cullera oferiran demà a les 21:00 a l’església dels Sants Joans un concert en el que interpretaran fins a deu obres, una d’elles La Lledonereta, que fou estrenada a Nadal després d’haver guanyat un primer premi al I Concurs de Composició Internacional Emili Giménez Bou.

Dins del marc de les Festes Majors de Cullera 2023, on l’Ateneo està participant amb totes les seues agrupacions, l’Orquestra i el Cor interpretaran este concert dins l’església dels Sants Joans, al costat del Mercat.

El Cor, dirigit per Xelo González, obrirà el concert amb Vell Pelegrí (Cant afroamericà arreglat per Jean Pagot), Dona Nobis Pacem (W. A. Mozart), Signore Delle Cime (Giuseppe de Marzi) i Cànon de la Pau (François Terral). Seguidament, l’Orquestra de l’Ateneo, baix la direcció de José Luís Grau, interpretarà Adagio (Martín J. Rodríguez) i Pavana (Peter Warlock).

Per acabar el concert, les dues agrupacions actuaran conjuntament, amb el recolzament del cor d’Ensenyances Elementals, dirigit per Dúnia Pérez, tancaran amb Rèquiem (Giacomo Puccini), Panis Angelicus (César Franck), Cançó de bres per a una princesa negra (A. Rodríguez) i La Lledonereta (Carles Pascual).
L’Ateneo acabarà la seua participació a les Festes 2023 amb l’Aurora de Sant Antoni, el diumenge a les 5 de la matinada, i amb la desfilada de migdia del mateix diumenge davant la Casa Consistorial.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías