Search
Close this search box.

La Música Nova d’Alcoi estrena el disc del seu 175è aniversari

La Societat Musical Nova d’Alcoi estrena el disc del seu 175è aniversari. Francisco Perales, director del Cor de la Generalitat Valenciana, serà l’encarregat de presentar el triple CD “Sons d’aniversari” que recull la música representativa de la banda alcoiana així com les composicions creades per commemorar l’efemèride. Tota una banda sonora que la banda, dirigida per Juan Doménech, va interpretar als diferents concerts celebrats en 2017 per l’aniversari.

El Salón Rotonda del Círculo Industrial d’Alcoi serà l’escenari de la presentació del disc que tindrà lloc aquest divendres, 30 de novembre, a les 20 hores. La banda jove, dirigida per Jesús Fuertes, serà l’encarregada d’interpretar música en aquest acte amb entrada lliure.

Concert de Santa Cecília 2018

La Música Nova, per altra part, protagonitzarà el seu concert de Santa Cecília aquest dissabte al Teatre Calderón d’Alcoi. L’homenatge a la patrona dels músics començarà a les 19 hores amb l’actuació dels grups de dolçainers i tabaleters Barxell i La Degollà i l’Agrupació Musical Serpis d’Alcoi. La Nova serà l’encarregada de tancar aquesta audició amb la interpretació de Symphonic Dances from West Syde Story de Leonard Bernstein. La formació ha escollit tocar aquesta obra per homenatjar al compositor americà en l’any del centenari del seu naixement.

La Nova, així mateix, presentarà en públic als 10 nous músics que incorpora a la banda.

L’entrada al concert és lliure mitjançant invitació. Aquesta es pot retirar en la taquilla del Teatre Calderón en el seu horari habitual.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías