Search
Close this search box.

Vint-i-dos nous músics s’incorporen a la banda i a l’orquestra de “L’Amistat”

Vint-i-dos nous músics s’han incorporat aquest mes a la banda i a l’orquestra de l’Agrupació Musical l’Amistat de Quart de Poblet. L’entrada oficial dels músics es va realitzar en el tradicional concert de Santa Cecília, celebrat dissabte passat, 25 de novembre, en l’Auditori Molí de Vila. Setze han entrat a la banda i 6 a l’orquestra.

Els 16 de la banda

Flauta: Sofia Garrido, Andrea Lozano, Natalia Martínez; Oboè: Carla Morales; Clarinet: Esther Escobar, María Jiménez, Silvia Monzó, Esperanza Pérez, Laura Rivero; Saxo: Estela Espinós, Mª Luz Juan, Pablo Mestre; Trompeta: Pablo Pérez, Jesús Ramírez; Trombó: Daniel Estupiña; Bombardino: Samuel Romero.

Els 6 de l’orquestra

Violí: Pau Arenas, Iria Camí, Andrea García, Fátima Lorente, Gerard Pla i Laura Vilallonga.

El concert

En la primera part del concert, l’orquestra, dirigida per Isidro Coll, va interpretar íntegrament la Simfonia nº 1 de Ludwing van Beethoven. A continuació, la banda, dirigida per José Onofre Díez, va interpretar Sospirs d’Espanya (Álvarez), Romanesco (Luis dos Santos), De Cai (Piqueras) i la Simfonia nº 1, “La Bastida dels Alcusses”, de David Penadés, reconegut compositor valencià i antic director de l’Amistat.

La nova seu social

Fa unes setmanes van començar les obres de la seu social de l’Agrupació Musical l’Amistat. Estarà situada al carrer “l’Amistat”, al costat del Casino, que des de la seua fundació ha acollit les activitats de la banda de Quart. Amb la construcció de la nova seu, l’Amistat comptarà amb major espai per a desenvolupar les activitats de la seua escola de música i de les seues diferents formacions. En el tradicional dinar de germanor que posa fi a les festes de Santa Cecilia, Ángel Asunción, president d’honor de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i exmúsic i exdirectiu de l’Amistat, va destacar la importància de tenir un local propi i va animar a tots els membres de la societat a col·laborar perquè aquest projecte de futur concloga amb èxit.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías