Search
Close this search box.

Natalia Montañés serà la primera Presidenta d’Honor del “Mà a mà” de Bunyol

Natalia Montañés serà la primera Presidenta d’Honor del concert “Mà a mà” de Bunyol 2019. Des que es va instaurar aquesta figura fa uns anys, és la primera vegada que una dona ocupa aquest càrrec. Montañés, a part de participar en la promoció i en la difusió de la 46a edició del concert, serà l’encarregada de dirigir l’Himne a Bunyol amb el qual es posarà punt final a l’esdeveniment el pròxim 17 d’agost.

cartel mano a mano 2019 opt

Natural de Llíria, Natalia Montañés, cursa estudis superiors en els Conservatoris “Joaquín Rodrigo” de València i “Manuel Massotti” de Múrcia, compaginant-los amb estudis de Psicologia en la Universitat de València.

Dels estudis que ha realitzat de Direcció d’Orquestra i Banda cal destacar els consells, anàlisis i tècnica adquirida amb el Mestre Sanz-Espert. També ha realitzat seminaris de Direcció d’Orquestra en Berklee College of Music de Boston passant, posteriorment, a ser professora assistent dels cursos de direcció organitzats per la Diputació de Terol (2006-2018) i els organitzats per Berklee València (2012-2018) i becats per la Generalitat Valenciana.

Participa activament en els festivals del Midwinter Clinic (Minnesota) i Midwest Clinic (Chicago).

Ha dirigit l’Orquestra i Banda del Conservatori Professional de Música d’Alacant, Banda del Conservatori Superior de Canàries, Banda i Orquestra Juvenil de la Unió Musical de Llíria, Banda i Orquestra Simfònica de la Banda Primitiva de Llíria, Ateneu Musical de Cullera, L’Amistat de Quart de Poblet, Unió Musical de Sueca, Banda Simfònica i Cor de la Lira Carcaixentina; la Banda Simfònica Municipal de Madrid i les Bandes Municipals de Bilbao, Santa Cruz de Tenerife, Castelló, Badajoz i Albacete, Banda Simfònica d’AMProBand, Banda Simfònica Municipal de Córdoba (Argentina), Concert Band of University of Minnesota-Duluth i Grand Symphonic Winds de Saint Paul (Minnesota, USA), Orquestra de Sopros Brasileira i Banda Sinfônica do Conservatório de Tatuí (el Brasil), Orquestra del Conservatori Nacional i Orquestra Simfònica Nacional de Paraguai i The O.S. Army Orchestra (Washington D.C.).

Ha dirigit, produït i realitzat el IV i V Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i Arregladores de Bandes Simfòniques i Ensembles (Santa Cruz de Tenerife, 2008 / Llíria, 2013). En 2011 la Generalitat Valenciana li encarrega la negociació de l’organització de la WASBE Conference a València. Ha dut a terme la producció, coordinació i realització dels concerts “Homenatge als Músics Valencians”, celebrats en el Palau de Congressos (2013), Palau de Les Arts (2014) i Palau de la Música de València (2015).

En l’actualitat és gerent de Trepse Swing, secretària del Congrés Iberoamericà de Compositors, Directors i Arranjadors de Bandes Simfòniques i Ensembles i, des de setembre de 2018, Directora Titular de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Catarroja.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías