Obert el termini d’inscripcions al IX Certamen Internacional de Bandes de Música Villa de Dosbarrios (Toledo)

La Unión Musical Santa Cecilia de Dosbarrios, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Dosbarrios, organitza de nou el Certamen Internacional de Bandes de Música Villa de Dosbarrios, que enguany arriba a la novena edició, amb l’objectiu de promoure i impulsar la cultura musical mitjançant el suport a les bandes no professionals.

El IX Certamen Internacional de Bandes de Música Villa de Dosbarrios es celebrarà el 22 de juliol de 2017, i totes les bandes que desitgen participar hauran de fer la inscripció abans del 17 de febrer.

Les bases estableixen un màxim de 4 bandes per a la edició 2017 del certamen, que comptarà amb un total d’entre 65 i 80 músics. D’aquestos, només podran ser convidats aliens a la plantilla un màxim de 8 músics. A més, les bandes han de justificar que pertanyen a la Federació de la seua respectiva comunitat autònoma, en el cas de les bandes valencianes han d’estar registrades com a membres de la FSMCV.

La organització del certamen concedirà ajudes per al desplaçament de les bandes segons la distància entre la localitat d’origen i Dosbarrios, que oscil·len entre els 500 i els 1500€.

Pel que fa als premis, es concedirà un primer premi de 4.000€ en metàl·lic i un instrument valorat en 1.500€ donat per Consolat de Mar, i un segon premi de 2.000€ en metàl·lic i un instrument valorat en 1.000€. A les dos bandes que no obtinguen cap dels premis, se’ls lliuraran dues trompetes Consolat de Mar TR-300. Les bases contemplen també un premi per al millor solista i un altre per a la millor banda a la desfilada.

El certamen es celebrarà el dissabte 22 de juliol de 2017 a les 22 hores. L’ordre d’actuació de les bandes s’establirà per sorteig públic. La banda de la Unión Musical Santa Cecilia de Dosbarrios tancarà el certamen amb la seua interpretació fora de concurs.

Podeu consultar les bases completes del Certamen en aquest enllaç. El document inclou la fitxa d’inscripció i un extracte de les dos parts incloses en la trilogia de la obra obligada “Cervantes Ejemplar”.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías