Search
Close this search box.

XII Gala de la Música de la comarca Vega Baixa – Baix Vinalopó

Aquest dissabte, 11 de febrer a partir de les 20:00 hores, se celebra, en els Salons Charlot de Benejúzar la XII Gala de la Música de la comarca Vega Baixa – Baix Vinalopó, organitzada per la FSMCV.

Durant l’esdeveniment es reconeixerà la labor i el treball de 19 guardonats vinculats amb les agrupacions musicals de la Vega Baixa i el Baix Vinalopó. També es lliurarà el guardó de la Junta Comarcal, que aquest any recaurà en el director i compositor Santiago Quinto Serna.

Santiago Quinto Serna (Albatera,  Alacant) es va iniciar en la “Unió Musical l’Aurora” de la qual es va convertir anys després en el seu director. Entre la seva producció musical, amb un catàleg de més de 80 obres, ocupen un lloc destacat les dedicades a la banda simfònica com Orión, Simfonia Hamlet o Obertura Centenari… Ha gravat diversos Cds i algunes de les seves composicions estan publicades per editorials espanyoles com Omnes Bands, Piles, Rivera, Denes, Tot Per l’Aire, Brotons i Mercadalt i l’holandesa Molenaar Editions. És habitualment requerit com a jurat en Concursos de Composició i Interpretació.

Després del lliurament de guardons hi haurà un sopar de gala pels més de 200 assistents confirmats.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías