Search
Close this search box.

La Tardor Musical de la Unió Musical de Villar continua aquest dissabte amb un recital de piano a la Cava de Cellers El Villar

La Cava dels Cellers El Villar acollirà el pròxim dissabte 11 de novembre a partir de les 19:30 hores un recital de piano en el marc de la Tardor Musical 2017 que organitza la Unió Musical Santa Cecilia de Villar del Arzobispo.

Amb la col·laboració del Cicle Amadeus, que té com a objectiu facilitar actuacions en sales de concerts, quatre alumnes destacats de piano oferiran un recital sota la direcció artística de Juan Lago i Teresa Flores.

El concert l’iniciarà la pianista de Villar del Arzobispo, Ana Martínez Deltoro, a la qual seguiran Carla Balaguer Molins, Carlos Alfonso Ferri i Eduardo Alemany Ramada. En el programa obres de C. Debussy, F. Liszt, J. S. Bach, J. Rodrigo, W. A. Mozart, F. Chopin, F. Mendelssohn i M. Ravel.

L’acte compta amb la col·laboració dels Cellers El Villar que, igual que ja va fer l’any passat, cedeix les seues instal·lacions per a la realització d’aquest concert. I també ho farà la setmana que ve, ja que el concert de solistes previst per al dissabte 18 tindrà lloc en aquest mateix marc.

La Tardor Musical que cada any organitza la UMSC es va iniciar el diumenge 15 d’octubre amb el tradicional Passeig Musical al que va seguir el dissabte 28 una actuació d’Eduardo Nogueroles & The José Luis Martin Band. Després dels concerts de piano i solistes els dies 11 i 18, el dissabte 25 se celebrarà el Concert de Santa Cecília de la mà de la Banda Simfònica de la Unió Musical dirigida pel seu titular Luis Serrano Alarcón.

La iniciativa compta amb la col·laboració de nombroses entitats i empreses, entre elles l’Ajuntament de Villar i la Caixa Rural, que amb les seues aportacions fan possible aquest cicle de concerts que en 2017 arriba a la seua XVI edició.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías