Search
Close this search box.

La Unió de Moncada celebra a Santa Cecília

La Unió de Moncada va iniciar el dissabte passat, amb l’acte d’inauguració oficial del curs escolar, els actes programats amb motiu de les festes cecilieres. En el mateix es va fer la presentació de l’equip educatiu i el lliurament d’instruments als alumnes que inicien els seus estudis d’ensenyaments elementals de música. A continuació va haver-hi una taula col·loqui sobre els estudis de música en el conservatori amb el director del Conservatori de Moncada, D. José Alcacer Durá. Per a finalitzar va actuar el cor infantil i l’ensemble de guitarres, rebent els seus nous membre un diploma acreditatiu. Així mateix es va fer lliurament dels premis als millors expedients acadèmics del curs 2016-2017.

Els actes continuen aquest cap de setmana, amb un dia de jocs lúdics i el diumenge amb el Concert d’Agrupacions, amb la participació de la banda infantil, de la jove banda i el cor d’adults, que se celebrarà en el Mercat Vell de Moncada a les 11:30.

Consulta la resta d’actes en el cartell.

prog santa cecilia fideu color

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías