Search
Close this search box.

La Unión Musical La Artística de Novelda felicita les festes amb música

La Unión Musical La Artística de Novelda es prepara per a acompanyar amb la seua música les festes. L’Escola de La Artística tanca el trimestre i els alumnes oferiran dues audicions en la seu de la Banda. Els dies previstos són el 21 de desembre a les 19.30 i el dissabte 22 a partir de les 17.30. A més, el Cor de l’Escola participarà, junt a altres centres escolars, en el Festival de Nadales el pròxim 19 de desembre al matí en la Parròquia de Sant Pere.

Audiciones

 

Cartel Villancicos

D’altra banda, la Banda noveldense oferirà el Concert de Nadal, patrocinat per l’Ajuntament, el Segon Dia de Nadal a Novelda, això serà el 26 de desembre a les 12 en el Centre Cívic. En aquest concert participarà en la primera part la Banda d’Educands dirigida per José María Navarro i amb la participació com a oboé solista, Miriam Molina; en la segona part la UMLA oferirà entre el seu repertori obres amb caràcter nadalenc. Algunes obres comptaran amb la participació del Cor de l’Escola de música La Artística sota la direcció de Jorge Parrado i del Cor del Col·legi Oratorio Festivo dirigits per Antonio Jesús Mira. Amb la presència dels xiquets de l’Oratorio Festivo, la Banda col·labora en el centenari d’aquest centre escolar i posa de manifest la important labor educativa amb moltes generacions que ha dut a terme a la nostra ciutat al llarg d’aquests cent anys. La Unión Musical La Artística estarà dirigida per Antonio Moreno Belda.

La Artística també té previst participar en l’acte d’homenatge al marí noveldense Jorge Juan i en la Cavalcada, tots dos actes programats el 5 de gener de 2019. Amb tota aquesta activitat la família de La Artística vol desitjar el millor a tots en aquestes dates.

Documentació

Descarregar el programa del concert de Nadal. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías