Search
Close this search box.

La Unión Musical de Sax viatja aquest dissabte a Amposta per a participar en el seu festival de bandes

La banda de la Sociedad Unión Musical y Artística de Sax participarà el dissabte en la XVIII edició del cicle de concerts «De banda a banda» que organitza cada any la Societat Musical La Lira Ampostina del municipi tarragoní. Una oportunitat de formar part d’un projecte musical que té com a objectiu oferir als seus veïns una àmplia oferta musical a través de bandes de tot el territori nacional.

Els músics de la Unión Musical de Sax viatjaran el dissabte fins a Amposta, on oferiran un concert a l’Auditori de la Lira Ampostina a les 20h. El repertori triat pel director José Antonio Antolín Polo té dues parts molt diferenciades. En la primera part ha apostat per música moderna amb grans obres com la 3ª Sinfonía de Barnes o el Poema Sanférmico. I per a la segona ha optat per peces que demostren l’esperit saixenc. Per a això, els músics interpretaran el pasdoble Antonio Estevan López y María Gil Herrero, així com el Mambo Giménez Ganga, tots dos del compositor noveldense Óscar Navarro. I també dos clàssics de Miguel Villar, Artal de Alagón i ¡¡Viva San Blas!!. L’objectiu, assegura Antolín, és “no solament que coneguen la nostra banda, sinó també la nostra terra”.

La banda ha contractat diversos autobusos per a desplaçar als més de cent músics que la componen, així com a alguns acompanyants que volen gaudir d’aquesta experiència. A més, aprofitaran el cap de setmana per a fer turisme i visitar el delta de l’Ebre, molt prop de la ciutat d’Amposta.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías