Search
Close this search box.

XIV Festival Internacional de Música en Llutxent

Un any més Llutxent organitza el Festival Internacional de Música fent aquest any la XIV edició. El festival tindrà lloc tot el mes de juliol en el Claustre del monestir del Corpus Christi i estarà dividit en dos temps: “1r Temps i 2n Temps”.

El primer temps serà els dies 1,7,8,9,14 i 15 de juliol amb el tema principal de: “música clàssica i de banda”. Els concerts d’aquest primer temps estaran formats per músics de diferents llocs com: Rivka Golani, Michael Hampton, Casulana Quintet o l’Orquestra de Cambra Segon Temps.

A més, en aquest temps, el primer dia del festival tindrà lloc un concert d’intercanvi de bandes musicals inclòs en el programa de la FSMCV. En aquest intercanvi participaran la Banda Jove de la UM de Llutxent i la Banda Jove de la SEM de L’Olleria.

El segon temps serà els dies 21,22,23,28,29 i 30 sent el tema principal “Festival de Música Popular i Tradicional”. En aquest temps a més dels concerts per grups populars, també tindrà presència una conferència sobre el festival i la projecció d’un documental titulat “La inèrcia del costum”. El festival també contarà en danses populars així com sopars populars per al poble. Entre els músics que formaran aquesta segona part del festival podrem trobar a: Néstor Mont, La Romàntica del Saladar, Germans Caballes i Amics i Tr3scant.

Per a més informació sobre el programa del Festival, podreu consultar el programa complet al enllaç de la noticia.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías