Search
Close this search box.

Concert de Sant Pasqual 2018 de la Cultural Instructiva Unió Musical de Genovés

El pròxim dissabte dia 5 de maig, la Cultural Instructiva Unió Musical de Genovés celebrarà el tradicional concert de Sant Pasqual. Conscients dels nombrosos esdeveniments i activitats programades per a la festivitat la nostra societat avança el seu concert sent així portalada de luxe per a les tradicionals festes del poble.

El concert tindrà dues parts on actuaran les dues unitats artístiques més representatives de la societat. La primera part anirà a càrrec de la banda juvenil que interpretarà un programa variat entre peces del concurs on recentment es va obtenir un primer premi i altres de repertori clàssic. La segona part, a càrrec de la banda simfònica, tindrà un contingut d’aventures marines on es podran escoltar peces basades en els llibres Moby Dick i l’Odissea d’Homer. Ambdues agrupacions estaran dirigides pel mestre titular Juanjo Gallego Montell.

L’esdeveniment es portarà a terme a l’Auditori Municipal, a les 19.30 h i amb entrada gratuïta fins a esgotar l’aforament.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías