Search
Close this search box.

La Nova d’Alcoi clausura el seu 175é aniversari amb set estrenes musicals

La Societat Musical Nova d’Alcoi posa fi a la celebració del seu 175é aniversari amb un concert que tindrà lloc aquest dissabte, a les 18:30 hores, en el Teatre Calderón d’Alcoi. Els músics, sota la dirección de Juan Doménech Calaforra, estrenaran set obres musicals que han sigut creades per excepcionals compositors amb motiu d’aquesta efemèride.

Són unes noves melodies que giren al voltant de dos obres emblemàtiques per a la Nova com és el pasdoble “Suspiros del Serpis” de José Carbonell i l'”Himno a San Jorge” d’Espí i que estan firmades pels compositors Rafael Mullor Grau, José María Valls Satorres, José Rafael Pascual-Vilaplana, Ramon Garcia i Soler, Jordi Monllor Oltra, Àngel Lluís Ferrando Morales i Eduard Terol i Botella.

En l’audició, a més, sonarà la suite “Leyenda” i el propi pasdoble “Suspiros del Serpis”, ambdues de José Carbonell García, i hi haurà alguna sorpresa.

L’entrada al concert “Coda final del 175é aniversari” és gratuïta mitjançant invitació. Aquesta es pot recollir en la taquilla del Teatre Calderón en l’horari habitual i una hora abans de l’actuació.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías