Search
Close this search box.

Èxit total de la sarsuela a Piles amb fins solidaris

Piles, 26 d’abril de 2016

L’Agrupació Artístic Musical “Santa Bàrbara” de Piles, va oferir diumenge passat 24 d’abril la sarsuela del mestre Chueca “La Alegria de l’Horta”, en la Casa de la Cultura d’aquesta localitat valenciana de La Safor.

Va ser un concert molt especial posat que els fons que es van recaptar van destinats a l’Associació de Fibromialgia de La Safor i a l’ONG “Mestres que fan Escola”.

“Mestres que fan Escola” és una ONG que s’ocupa principalment de pagar el sou als mestres d’algunes escoles de la regió de Pool en la República del Congo. Escoles que, en la seua majoria, han estat reconstruïdes gràcies a les aportacions de Vivere, una associació de Conca que té com a fi primordial la protecció dels drets fonamentals dels xiquets, vetlant per la seua integritat física i moral.

La interpretació de la sarsuela es va realitzar pels músics que, a més de tocar, interpreten, canten i ballen juntament amb el Cor Parroquial i el Grup de Danses d’Oliva, sota l’adreça de David Pont Ripoll. L’Agrupació Artístic Musical de “Santa Bàrbara” de la localitat valenciana de Piles va ser creada l’any 1983 i l’esdeveniment artístic musical i amb caràcter solidari que es va realitzar diumenge passat va ser el primer.

Des de l’organització s’han mostrat molt satisfets tant amb l’actuació dels músics com per la resposta del públic.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías