Search
Close this search box.

Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida organitza una nova edició del Curs Acadèmic Anual d’e Direcció de Banda.

Composició, direcció, repertori, instrumentació, didàctica i educació auditiva són algunes de les assignatures que s’ensenyaran durant el Curs Acadèmic Anual de Direcció de Banda organitzat per Joventuts Musicals de la Vall d’Albaida. Està dirigit a directors de bandes, professors de música, estudiants i músics en general que vulguen adquirir, ampliar i perfeccionar coneixements de les diferents matèries que s’imparteixen.

Entre el seu professorat es troben directors tan reconeguts com José Pascual Vilaplana i Ramón García i Soler.

Per a poder cursar els estudis d’Adreça de Banda, s’haurà d’estar en possessió del títol professional de música, o en defecte d’açò es podrà accedir mitjançant una prova específica d’Anàlisi i d’Harmonia.

El Curs de Direcció de Banda consta de 3 cursos, en finalitzar els 3 cursos s’obtindrà un diploma acreditatiu si es considera que ha superat els cursos.

Les classes s’impartiran amb una periodicitat de dues trobades al trimestre.

PROFESSORAT

José R. Pascual-Vilaplana

(Muro, Alacant, 1971) va iniciar els seus estudis musicals amb el bombardí i el piano en l’Escola de Música de Muro, per a continuar-los en els conservatoris d’Alcoi i de València. Va estudiar Direcció de Banda i d’Orquestra amb els mestres Jan Cober (Holanda), Eugene Corporon i James Croft (EUA), Karl Österreicher, Hans Graf i Yuji Yuhasa (Àustria) i Georges Pehlivanian (Eslovènia).

Ramon Garcia i Soler

(Atzeneta d’Albaida, València, 1971) S’inicia en el món de la música de la mà del seu pare i del mestre Eduardo Soler Ibarra. Ingressa en el Conservatori Professional de Música “Mestre Vert” de Carcaixent on cursa estudis de piano i guitarra, obtenint el Pemi Extraordinàri Fi de Grau. Després es trasllada al Conservatori Superior de Música “Oscar Esplá” d’Alacant on es gradua en guitarra sota la direcció del Catedràtic D. José Tomás.

Tomás Gilabert Giner

(Benigànim, València, 1968), va començar els seus estudis musicals en la Banda del seu poble a 12 anys tocant el saxofon. En 1981 inicia els estudis de música en el Conservatori Professional de Música de València on obté en aquest Conservatori i en el Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, diversos títols.

José Miguel Fayos Jordán

Realitza els seus estudis de Composició en el Conservatori Superior de Música “J.Rodrigo” de València culminant la seua carrera amb el “Premi extraordinari”. Entre alguns dels seus mestres destaquen: R. Ramos, G. Jiménez, I. SanzBurguete, C. Cano, I. Calandín i F. Tamarit.

Juan José Silvestre Soler

Naix a Albaida l’any 1956. Va començar els seus estudis de música a deu anys i als dotze tocava el bombardino en la Banda Unió Musical d’Albaida.

Més informació: Web Curs de Direcció de Banda

Triptic pre-incripció i informació del Curs

Compartir:

Últimas noticias

Categorías