Search
Close this search box.

La Santa Cecília de Guadassuar celebra aquest dissabte el seu Concert de Primavera

Guadassuar, 14 de abril de 2016

La Banda Simfònica de la Societat Musical Santa Cecília de Guadassuar, ofereix al dissabte 16 d’abril a les 20 hores en l’auditori d’aquesta localitat el seu Concert de Primavera. Es tracta d’un cicle de concerts organitzats per l’Ajuntament de Guadassuar.

S’interpretarà en la primera part el Concert per a Fagot de Carl Maria von Weber , com a solista Carlos Martín, i La Tavernera del Port de Pablo Sorozábal. En la segona part, s’interpretarà Yakka de José Rafael Pascual Vilaplana i The Rise of the Phoenix de Teo Aparicio Barberán.

En 1939, els músics que havien pertangut a les diferents agrupacions van fundar la Va unir Musical Santa Cecília. En 1980 es va crear l’Escola de Música, on en l’actualitat s’imparteixen totes les especialitats instrumentals a més de 250 alumnes. També compta amb Orquestra, Banda Jove, Orquestra Jove, Cor i Cor Infantil. la Va unir Musical Santa Cecília ha participat en nombrosos festivals i concerts en diverses localitats de la Comunitat Valenciana, Albacete, Catalunya i Madrid, així com Avinyó (França) i Corciano (Itàlia).

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías