Search
Close this search box.

La Unió Coral de Picanya celebra el seu 10 aniversari amb un concert

Picanya, 27 de maig de 2016

El proper 5 de juny, a les 19.00h el Centre Cultural acull un concert de celebració d’estos primers 10 anys de vida de la Unió Coral de Picanya amb la participació de Tele-Cor GMT València, la Coral Polifònica de Rocafort i, per suposat, la Unió Coral de Picanya.

El cor d’adults de la Unió Musicald e Picanya va sorgir en el dinar de Santa Cecília de l’any 2005 quan alguns directius i alguns pares i mares dels músics van decidir cantar unes nadales al Concert de Nadal d’eixe any.

El 27 de desembre de 2005 s’aprovà, per part de la junta directiva, la creació del Cor d’Adults que, més envadant passaria a anomenar-se Unió Coral de Picanya.

En estos anys el cor ha estat dirigit per Javier Ricart, en la primera època, després per Santiago Santana i, actualment per la professora de música Amelia Hueso.

Molts han sigut els actes en els què ha participat la Unió Coral. Especial esment mereixen les trobades de cors a Pinto (Madrid) l’any 2010 i Biar (Alacant) al 2014.

En la seua trajectòria destaquen la interpretació de “Carmina Burana” al Palau de la Música de València al juny de 2012, la “Carmen” de Bizet al juliol de 2014 o l’espectacle “Gran Via” també al Palau d ela Música al setembre de 2015.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías