Search
Close this search box.

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, renovada i ampliada, s’estrenà amb ple absolut del Teatre Echegaray

Alcoi, 19 d’abril de 2016

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va estrenar la seua quinta temporada com a formació resident del Teatre Echegaray el passat cap de setmana. Dos sessions en les que el pati de butaques va estar ple al complet. I es que es tractava d’un programa en clau contemporània atractiu per a tots els públics que incloïa partitures cinematogràfiques d’estils ben diferenciats com ara Gladiator, Piratas del Caribe, Star Wars o La lista de Schidler. D’aquesta última, el director titular de l’orquestra, Saül Gómez, va destacar que va suposar una gran obra mestra del compositor John Williams qui més que una banda sonora va composar tota una oda a les víctimes del holocaust nazi.

Més músics i més qualitat

La secció de corda de l‘orquestra ha passat de 35 músics a 40 al temps que ha millorat la qualitat musical de l’orquestra formativa amb músics becats de tota la Comunitat Valenciana.

Pròxims concerts de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

El 5 de juny tindrà lloc un concert homenatge a Sant Esteve (fora d’abonament), el 29 i 30 de juliol s’interpretarà El amor brujo de Manuel de Falla i la 5ª simfonia de Txaikovski baix la direcció de Jose Rafael Pascual Vilaplana i amb la cantaora Isabel Julbe. El 28 i 29 d’octubre es retrà homenatge a Gomis amb motiu del 225 aniversari del seu naixement amb la veu de la soprano Francesca Calero, el contraalt Negar Mehvaran, el tenor Ariel Hernández i el baix Manuel Torrado, solistes del Cor Nacional d’Espanya. I per concloure la temporada, el 16 i 17 de desembre l’orquestra interpretarà el Concert per a violoncel i orquestra de C.P.E. Bach i la 5ª Simfonia de Beethoven baix la direcció del violoncel·lista y director francès, Xavier Gagnepain.

Abonament de temporada

Si bé cada concert té un preu de 13 € (7 € en el cas de la Butaca Jove), l’abonament per a tota la temporada per a la qual resten 3 concerts, costa de 35 €.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías