Search
Close this search box.

Primera Jornada de Directors d’Escoles de Música a Massalfassar

Massalfassar, 6 de maig de 2016

El pròxim 14 de maig, l’Escola de Música de la Societat Musical de Massalfassar acull la primera Jornada de Directors d’Escoles de Música.

Una jornada de la comarca de L’Horta Nord que s’enmarca en la campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV.

Es tracta d’afavorir l’intercanvi d’experiències docents i donar a conèixer bones pràctiques de gestió en les Escoles de Música.

La Jornada, arranca amb la benvinguda a les 9 del matí per part de Joan Bocanegra, president Comarcal de la FSMCV de L’Horta Nord. A continuació, es realitzaran dues taules redones que giraran entorn de l’experiència educativa musical.

La primera d’elles, “Intercambi d’Experiències Docents”, estarà moderada per Pau Poveda Carbonell i participen Neus Fontestad Fontestad, Cristóbal Navarro Martínez i Auxi Pons Gómez.

Després d’una pausa, s’engegarà la segona la taula redona que, moderada per Gabriel García Margaix, porta per títol “Bones Pràctiques de Gestió a les Escoles de Música” i partipan Verónica Ruiz Claramonte, Enrique Gómez Ruiz, Enrique Fort Roig i Domenec Hurtado Juan.

Tots ells són professionals de l’àmbit de la música i la docència i es presentaran les conclusions d’ambdues taules de treball per a finalitzar aquesta jornada que es realiza por primera vegada en Massalfassar, al Centre Cívic d’aquesta localitat, està emmarcat en la campanya d’Activitats Comarcals de la FSMCV

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías