Search
Close this search box.

S’acosta l’estiu i s’obrin les inscripcions per als campaments musicals

València, 2 de maig de 2016

El curs escolar ja s’està acabant, per açò són nombroses les societats musicals que organitzen campaments d’estiu per als músics i educandos més xicotets. Est és el cas de l’Escola Comarcal de Música Comptat i de la de l’Escola de Música Santa María del Puig, entre unes altres.

El pròxim mes de juny se celebrarà el VIII Campament Musical “En estiu fem música”, organitzat per l’Escola de Música del Comptat.

Del 27 al 30 de juny, tots aquells que ho desitgen, podran gaudir en la localitat d’Agullent de classes, tallers, activitats audiovisuals, activitats a l’aire lliure, jocs, esports, piscina… fent que la música siga el llenguatge d’unió i convivència en un entorn natural privilegiat.

En aquest campament podran participar tots aquells instrumentistes de vent-fusta, percussió o corda que vulguen passar uns dies d’allò més divertit: fent música. Les inscripcions per al Campament Musical del Comptat estan obertes fins al 5 de juny.

Tota la informació del Campament Musical l’Escola de Música del Comptat, ací.

Per la seua banda, l’Escola de Música de Santa María del Puig, també ha llançat el seu “Campamento Musical 2016”, que serà de l’1 al 3 de juliol. Està dirigit perquè els més joves es divertisquen al mateix temps que aprenen en l’entorn més natural i musical. Serà en l’alberg juvenil “Torre de Alborache” i té com a objectiu reforçar la convivència dels alumnes en un ambient musical i divertit en el qual es combinen activitats lúdiques amb classes col·lectives de música i està prevista una activitat final conjunta on les famílies podran gaudir dels alumnes.

Tota la informació del Campament Musical de l’Escola del Puig, ací.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías