Search
Close this search box.

La​ ​gran​ ​festa​ ​de​ ​la​ ​música​ ​arriba​ ​a​ ​Castalla

Santa Cecília és un gran esdeveniment per a tots els músics; es fa un homenatge a la patrona de la música amb activitats de tot tipus com sopars, dinars o convivències entre d’altres.

L’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla també ha preparat un gran cap de setmana replet d’actes en honor a la santa. La banda està posant-ho tot a punt per a que la música siga la protagonista durant uns dies. Aquest és el programa d’actes:

El​ ​divendres​ ​24​ ​de​ ​Novembre​ ​a​ ​les​ ​20:30h​ realitzaran un Assaig General Obert al Públic. Aquest ja tradicional assaig pretén que els assistents puguen interactuar amb la banda i conèixer de forma didàctica el funcionament de la mateixa en el seu dia a dia. Més que un concert formal és un assaig amb explicacions del propi director sobre les obres.

El​ ​dissabte​ ​25​ ​de​ ​Novembre​ ​a​ ​les​ ​19:30h​ tindrà lloc el Concert Extraordinari de Santa Cecília 2017 sota la direcció del mestre Saül Gómez Soler. Es tracta del concert més important de l’any, amb un repertori de major dificultat on la banda vol oferir una actuació de gran nivell. Els propis músics tenen molta estima a aquest concert, que suposa un dels més especials per a tots ells.

En la primera part del concert d’enguany la banda interpretarà “Els Planetes” de Gustav Holst, formada per 7 moviments dels que interpretaran “Marte” i “Júpiter”; i també “Danses Polovtsianes del Príncep Igor” de Alexander Borodin. A la segona part escoltarem “Cry of the Last Unicorn” de Rossano Galante, i “Sidus” de Thomas Doss.

També es presentarà als nous membres de la banda, que aquest any son un total de 3 xiquets y 4 xiquetes amb moltes ganes de formar part de l’Agrupació Musical Santa Cecília.

Després del concert, tota la banda celebrarà un sopar​ ​de​ ​gala​ on les rialles i el bon ambient estan assegurats. El sopar inclou els ja tradicionals premis de la banda, entre els que destaquen els de “Miss i mister Santa Sexy”, “Miss i mister simpatia”, “Llengua d’or” o “Premi
al més puntual als assaigs”. Una merescuda celebració per tot el treball realitzat.

El​ ​diumenge​ ​26​ ​de​ ​Novembre​ es presenta carregat d’actes. Per a començar, a les 10,00h, amb les “seqüeles” de la nit anterior, l’Agrupació Musical Santa Cecília iniciarà la famosa Recollida dels nous integrants. En aquest acte la banda desfilarà en cercavila des de la seua seu fins la casa de cadascun dels xiquets i xiquetes que entren a la banda. Aquest és un acte molt emotiu segons les paraules d’un dels nous integrants de la banda: “Veure la banda del teu poble arribar a per tu de forma tan solemne és molt emotiu”.

A les 12,00h tindrà lloc la Missa en honor a Santa Cecília amb intervencions musicals de la banda durant la cerimònia.

I a les 13.00h hi haurà un Vi d’honor per als Socis de l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla. Al acabar la missa, la banda desfilarà en cercavila des de l’església fins la seua seu on oferirà un piscolabis per a tots els socis i amics que vulguen assistir.

Com es pot vore un cap de setmana per a gaudir intensament de la música, dels companys i del bon ambient que es respira en l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías